Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2011

Sudden Winter!

Κανονικά τέτοια εποχή έχω ήδη γράψει και ποστάρει το Season Preview και ασχολούμαι με άλλα posts! Φέτος όμως...είναι δύσκολα τα πράγματα...!

Κατ' αρχήν, με τις φετινές κολεξιόν έχω καταμπερδευτεί!!!Δεν ξέρω τι να λατρέψω και τι να μισήσω!!! Έτσι η επιλογή είναι δύσκολη, τα copy/paste και delete δίνουν και παίρνουν και αν δεν υπήρχε αυτό το θεϊκό μαυροζούμι που λέγεται καφές δεν ξέρω που θα ήμουν τώρα!

Σαν να μην έφτανε αυτό όμως, μια μέρα ξύπνησα κι ήταν χειμώνας! Κι έπρεπε να κατεβάσω τα χειμωνιάτικα!Τα δικά μου (πρώτα!)...Της αδερφής μου...Της μαμάς μου...Όόόλης της οικογένειας γενικώς! Αλλά όπως όλοι ξέρουμε στα πατάρια δεν υπάρχουν μόνο τα ρούχα της προηγούμενης σεζόν...Υπάρχουν πολλά και διάφορα από πολλές, παλιότερες σεζόν, ανακατεμένα με μέτρα φόδρας σε διάφορα χρώματα, μαλλιά για πλέξιμο και διάφορα άλλα τέτοια!

Τι γίνεται λοιπόν όταν μια νέα χρήστης ραπτομηχανής αποφασισμένη να μεταποιήσει ότι βρεθεί στο δρόμο της βρεθεί μπροστά σε έναν τέτοιο...θησαυρό?
Είναι ακόμα χωμένη ως τη μέση σε πατάρια και ντουλάπες και ξεθάβει! Κι αν δεν είναι εκεί είναι (σίγουρα) στη ραπτομηχανή της πίσω από στοίβες μισοτελειωμένα (μισοραμένα δηλαδή) projects και με κομματιασμένες περισσευούμενες κλωστούλες να χρωματίζουν το δωμάτιο!

Αυτά...Ουφ...

Υ.Γ. / Προειδοποίηση: Το επόμενο post/αφιέρωμα στις νέες τάσεις τις μόδας θα είναι ΤΕΡΆΣΤΙΟ!!!!:)))

2 σχόλια:

  1. χαχαχαχα εγώ βαριέμαι απίστευτα να φτιάξω τέτοιο ποστ, τις πετάω λίγες λίγες :P κι εμείς βγάλαμε τα χειμωνιάτικα, ήδη κυκλοφορώ με δερμάτινο μπουφάν (και κοντομάνικο βέβαια από μέσα, αλλά ποιος νοιάζεται? :D) άσχετο, πρόσεχα το name του blog και σκεφτόμουν πόσο έξυπνο είναι, σου ήρθε και τζιτζί το url... φιλιά :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. hey girl!
    Euxaristw gia ta kala sou logia!Eisai i prwti pou sxoliazei kati sxetiko opote...double thanks!;-)
    Se zyleyw trela pou kukloforeis me dermatino mpoufan giati egw den exw!Akoma!;-)Elpizw na vrw kati kalo kai oikonomiko syntoma!
    Filakiaaa

    ΑπάντησηΔιαγραφή